Descriere

Misiunea noastra este de a te face sa te simti bine practicand sportul care ti se potriveste. Poti sa optezi pentru o ora linistita de BODY & MIND, TRX POWER STRECH sau FUNCTIONAL MOVEMENT pentru a preveni problemele coloanei vertebrale sau a articulatiilor, iar daca vrei să iți îmbunătățești capacitatea de concentrare și perseverență, te invităm la orele de BODYPUMP™.
-KARDIO KICK BOXING, TAE-BO, STRONG, TRX SUSPENSION TRAINING, FUNCTIONAL TRAINING – tipul de antrenament în circuit, pe mai multe stații, unde se lucrează pentru toate grupele musculare
- KARDIO STEP, STEEL TONIC, ZUMBA, DBANDS TRAINING – antrenamentul energizant care te va introduce într-o atmosferă destinsă și veselă, contribuind la dezvoltarea musculaturii inimii, a coapselor si a fesierilor.
Dacă vrei să îți depășești limitele simțind adrenalina la maxim, îți recomandăm clasele de INDOOR CYCLING, reprezentând două stiluri de antrenament – SCHWINN CYCLING și SPINNING. -Pentru copii există clase de ENERGYKIDS (11-15 ani) sau antrenamentele de KARATE (de la 6 ani).

Vezi mai mult

Facilitati

Parcare

Sporturi

Fitness-Cardio
Fitness-Cardio

Spinning

Clase organizate

Cardio

Antrenor personal

Pilates / Yoga

Crosstraining

Vestiare

Dușuri

Bandă de alergare

Bicicletă eliptică

Bicicletă staționară

Clase online

Arte marțiale
Arte marțiale

Clase pentru copii

Clase pentru adulți

Judo

Karate

Taekwon-Do