Descriere

Si daca te-ai hotarat sa faci ceva cu sanatatea ta, cu forma ta fizica, calea este una singura si anume miscarea si stilul de viata activ.
Noi, echipa Exclusive Fitness, va stam la dispozitie pentru implinirea acestor deziderate. Va invitam astfel, la sala de fitness amplasata in zona Mall Vitan, sala care se distinge fata de celelalte sali de fitness din sectorul 3 prin utilarea cu echipamente ale binecunoscutelor firme IVANCO, HUMMER, LIFE FITNESS, PRECOR, STAR TRAK etc.

Cu siguranta, calitatea serviciilor, precum si profesionalismul personalului vor satisface si cele mai exigente gusturi in materie de sali de fitness. Va invitam sa participati la lectii variate de : Zumba, Tae-Bo, Step aerobic, Kangoo jumps, Spinning , programe ce se adreseaza tuturor celor carora nu le este indiferenta sanatatea si conditia fizica. Sectorul de bodybuilding este si el bine reprezentat prin aparate multifunctionale, helcometre, si greutati libere pentru toate posibilitatile, de la incepatori pana la avansati, in zona de performanta. Sala de fitness detine si un solar pentru bronzare artificiala, precum si un modern cabinet de cosmetica si masaj. Iar daca la toate acestea adaugam si sauna aflata in fiecare vestiar de femei si barbati, si care este gratuita, si un sector de suplimente nutritive, putem afirma ca Exclusive Fitness se distinge din randul salilor de fitness din Bucuresti si din sectorul 3.
Va asteptam, asadar, in zona Mall Vitan (vis-a-vis) sa va alaturati noua, pentru sanatatea dumneavoastra.

Vezi mai mult

Sporturi

Fitness-Cardio
Fitness-Cardio

Cardio

Antrenor personal

Bodybuilding

Sauna