Descriere

BODYBUILDING :Sportul prin care se dezvolta musculatura corpului prin exercitii specifice cu greutati, sprijinite printr-o dieta bazata pe un consum mare de calorii si repaus adecvat. Culturismul este benefic atat pentru psihic cat si pentru sanatate, imbunatateste functiile cardiaca si respiratorie, crestem flexibilitatea, forta musculara si rezistenta organismului.

FITNESS: Chiar daca se folosesc multe exercitii comune cu cele din culturism, sunt activitati diferite, fitness-ul presupune de fapt conditie fizica si cuprinde mult mai multe activitati: mers, alergare, pedalare, stretching, exercitii la diferite aparate, metode de relaxare si intinderi.

AEROBIC: Aerobicul este una din metodele eficiente de combatere a stresului, de prelungire a vietii si de dobandire a unei sanatati perfecte. Gimnastica aerobica reprezinta un complex de exercitii si miscari care dezvolta toate grupele musculare, avand un efect benefic asupra organismului.

CARDIO: O stare de bine este o alegere care incepe intotdeauna cu exercitii fizice concrete recomandate de un specialist, pentru a-ti oferi energia si portia de sanatate de care ai nevoie in fiecare zi.

Vezi mai mult

Sporturi

Fitness-Cardio
Fitness-Cardio

Cardio

Antrenor personal

Bodybuilding

CrossFit

Crosstraining

Vestiare