Descriere

Situat in sectorul 3, zona Piata Alba Iulia, Dristor, Futura Gym Decebal este una dintre salile de fitness si aerobic din reteaua de cluburi dezvoltata de Alexander Florescu din pasiunea sa pentru sport si din dorinta de a promova stilul de viata sanatos si echilibrat. Intregul concept Futura Gym se bazeaza pe antrenamente personalizate echilibrate cu programe de nutritie, tonifiere si wellness. Spatiul clubului este structurat pe 2 nivele pentru a oferi clientilor posibilitatea de a se antrena in functie de nevoile fiecaruia.

Zona dedicata fitness-ului este dotata cu tot necesarul de echipamente pentru a oferi posibilitatea unui antrenament complet, fie ca este vorba de antrenament individual sau de antrenament alaturi de un personal trainer.

Studioul de aerobic gazduieste variate clase de grup: Power Step & Cardio, Burn Ass & Abs, Body Pump & Functional, TRX & Killer Cardio, Kangoo Jumps, Power Step & Cardio, Box & Killer Cardio, Functional Training, TRX Functional, Total Body Workout, Butt & Functional.

Vezi mai mult

Facilitati

Parcare

Sporturi

Fitness-Cardio
Fitness-Cardio

Clase organizate

Antrenor personal

Bodybuilding

Vestiare

Bandă de alergare

Bicicletă eliptică

Bicicletă staționară