Descriere

Mirage Resort este situat în Maramureșul Istoric, localitatea Vișeu de Sus, un loc încărcat de istorie și tradiții, înconjurat de superbe peisaje montane, râuri și atracții turistice – locul perfect de cazare în Vișeu sau aproape de Mocănița!

Dacă sunteți în căutarea unui hotel cu piscină în Maramureș sau a unui resort aproape de Borșa, pe lângă liniște și confort, vă asigurăm un complex de piscine în aer liber, deschis în perioada verii, în care cu siguranță vă veți simți excelent. În plus, o zi petrecută la Lotus SPA by Hotel Mirage vă va ajuta să vă regăsiți echilibrul energetic și spiritual datorită următoarelor facilități pe care le cuprinde: bazin de înot, bazin pentru copii, jacuzzi spațios, saună uscată, saună umedă, duș emoțional, salină, masaj și o zona de relaxare cu fotolii încălzite.

De asemenea, restaurantul Mirage din Vișeu de Sus va face ca vacanța dumneavoastră să fie cu adevărat împlinită. Preparatele culinare pe care vi le propunem îmbină tradiția românească cu bucătăria internațională într-o ambianță de poveste, cu porții de mâncare generoase și gustoase, acompaniate de celebra palincă de Maramureș, pentru buna dispoziție.

Pentru întâlnirile de lucru și conferințe punem la dispoziție săli de evenimente cu spații adecvate, pe toată durata anului, în funcție de numărul de participanți, dotate cu aparatura necesară bunei lor desfășurări.

Vezi mai mult

Facilitati

Parcare

Sporturi

Inot
Inot

Adancime bazin: intre 1-2m

Lungime bazin: 25m

Numar Culoare: mai putin de 3 culoare

Bazin acoperit