Descriere

Pârtia de ski Mogoșa din stațiunea Șuior este ideală pentru un sejur alături de întreaga familie. Aici există pârtii ideale pentru ski, atât pentru adulți, cât și pentru copii, numai bune pentru distracția tuturor membrilor familiei. În total, domeniul îți pune la dispoziție 12 pârtii de ski dintre care poți alege, iar pârtiile sunt cotate ca fiind de dificultate medie. Pentru începători și copii există o pârtie de 100 de metri lungime ce are în dotare baby-ski și pune la dispoziție monitori și instructori de ski care să-i ghideze pe cei mai puțin experimentați.

În plus, zona este cunoscută pentru obiceiurile transmise din generație în generație, deci, când nu ești pe pârtie, te poți bucura de o vacanță autentică și poți descoperi tradițiile zonei.

Pârtiile sunt dotate cu instalaţie de producere a zăpezii artificiale pe o lungime de 3600 m, instalaţie nocturnă pe o lungime de 1500 m, un telescaun cu o capacitate de 1200 persoane pe oră, dotat cu sistem pe bază de TAG-uri și 2 ratracuri de mare putere pentru nivelare.

Vezi mai mult

Sporturi

Schi & Snowboard
Schi & Snowboard

Scoala/instructor schi/snowboard

Lungime totala: 3-5 km

Telescaun

Altitudine (interval): 1000 m

Centru inchiriere echipament

Nocturna