Descriere

Baza sportivă cu 7 terenuri de tenis cu nocturnă, de zgură, acoperite și încălzite iarna, 1 teren de fotbal, 2 piscine exterioare și una interioară, sala de fitness și 2 săli de squash.
Nu exista restrictii de varsta pentru sportul care lucreaza atat cu corpul, cat si cu mintea ta. Inotul face adevarate minuni cu dezvoltarea copiilor, sanatatea inimii si plamanilor sau arderea grasimilor. Ideal si pentru femeile insarcinate sau pentru recuperarea post-natala.
Jucatorii care doresc sa practice tenisul in mod individual pot inchiria terenurile de joc pe toata perioada anului, avand la dispozitie terenuri atat cu suprafata lenta (zgura), cat si un teren cu suprafata rapida (greenset).
Squash-ul este considerat un sport al elitelor si poate fi un mijloc placut de petrecere a timpului liber sau de mentinere in forma, fiind un remediu excelent pentru stresul cotidian. Practicand acest sport, poti arde un mare numar de calorii intr-un timp scurt!

La Pescariu Sports&Spa, copiii si incepatorii au posibilitatea de a lua lectii cu antrenori profesionisti la baza noastra sportiva.

Vezi mai mult

Facilitati

Parcare

Sporturi

Tenis
Tenis

Nocturnă

Teren Zgura

Număr total terenuri: 7

Lecții / Antrenor

Teren sintetic

Clase pentru copii

Squash
Squash

Clase pentru copii

Închiriere rachete (checkbox)

Număr total terenuri: 2

Lecții / Antrenor

Inot
Inot

Adancime bazin: intre 1-2m

Lungime bazin: 25m

Numar Culoare: mai putin de 3 culoare

Bazin acoperit