Descriere

Clubul Sportiv Tamashyi Timișoara a luat ființă în anul 2008, având ca scop practicarea și promovarea sporturilor de contact atât în forma lor competițională, cât și în forma de recreere în rândul copiilor, tinerilor, adulților din Timișoara.

De la înființare și până în prezent, sportivii clubului au avut rezultate meritorii, câștigând sute de medalii și diplome, zeci de cupe, participând la competiții și stagii de pregătire naționale și internaționale, pe mai multe ramuri de sport: kickboxing, karate, mma, pankration, ju-jitsu, savate, etc.

Tamashyi Sport Center Timișoara propune iubitorilor artelor marțiale atmosfera prietenoasă și modernă a noii săli de sport din Timișoara, situată la intersecția Bulevardul Eroilor de la Tisa cu Strada Stefan cel Mare.

Sala de sport este dotată cu tot ceea ce este necesar pentru antrenamente de arte marțiale: suprafață specială de antrenament (tatami), saci de box, trx, perne antrenament, palmare box, căști și veste de protecție, cronometre, timere, etc.

Vezi mai mult

Sporturi

Box
Box

Clase pentru copii

Clase pentru adulți

Kickboxing

Dușuri