Descriere

Viva Sport este acel gen de club pregatit sa impace multe dintre preferintele celor care adopta un stil de viata sanatos si activ. Membrii clubului au la dispozitie o paleta larga de activitati, fie ca aleg sa vina sa se relaxeze sau sa inoate la piscina interioara sau la cea exterioara, fie aleg clasele de grup (aerobic) sau apeleaza la sfaturile si experienta vasta a antrenorilor personali din sala de fitness.
Clubul are 5 sali de group fitness, unde in fiecare zi poti opta pentru una sau mai multe dintre urmatoarele clase de Aerobic: Zumba, Kangoo Jumps, ABT, Step Aerobic, Cardio & Tone, Suspension Workout, Power & Tone, Tonifiere PAF, Bosu, Passion Dance, Body Contour, Kickboxing, Bag Box, Khai Bo sau HIIT. Cea de-a cincea sala este destinata orelor de Indoor Cycling, cu 40 de biciclete speciale.
Daca doresti un alt tip de antrenament, unul terapeutic, care sa iti echilibreze corpul si mintea, sa iti sporeasca flexibilitatea si sa iti tonifieze musculatura, fara nevoia imperativa de miscare cardio, Viva Sport iti pune la dispozitie cinci clase Body & Mind: Yogalates, Pilates, Body Art, Power Yoga si Qi Gong.

Pentru sanatatea si distractia prichindeilor, parintii pot alege pentru copiii lor dintre Arte Martiale, Dansuri, Street Dance, Gimnastica sau Balet.

Vezi mai mult

Facilitati

Parcare

Sporturi

Fitness-Cardio
Fitness-Cardio

Clase organizate

Antrenor personal

Sauna

Vestiare

Inot
Inot

Bazin copii

Adancime bazin: intre 1-2m

Lungime bazin: <25m

Numar Culoare: 3 - 5 culoare

Bazin acoperit

Bazin în aer liber

Yoga/Pilates
Yoga/Pilates

Vestiare

Masaj