TERMENI ȘI CONDIȚII

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI ACEȘTI  TERMENI  ȘI CONDIȚII CU ATENȚIE ÎNAINTE DE A UTILIZA WEBSITE-UL, APLICAȚIA ȘI SERVICIILE SPORT BY DECATHLON.

1. TERMENII și CONDIȚIILE PENTRU UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

1.1. Termenii și condițiile prezente de utilizare (denumite în continuare “Documentul”) constituie termenii și condițiile pe baza cărora dumneavoastră puteți  accesa și interacționa cu website-ul https://www.sport.decathlon.ro (denumit în continuare „Website”), ca vizitator sau ca utilizator înregistrat. Utilizarea website-ului include, fără limitare, și accesarea, navigarea și înregistrarea/logarea (dacă e cazul) pentru a utiliza website-ul.

1.2. Website-ul este operat de ROUMASPORT SRL:

 • societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România,
 • cu sediul social în București, Bd. Iuliu Maniu, nr. 546 – 560, sector 6, România, hipermagazinul Decathlon din cadrul Centrului Comercial Militari,
 • înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/6890/2008, cod unic de înregistrare RO23727785 (denumită în continuare „Decathlon România”),
 • număr de telefon 021.408.5000,
 • număr de fax 021.31788.87,
 • adresă de e-mail inforomania@decathlon.com,
 • formular de contact din Website.

1.3. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare la accesarea website-ului, întrucât aceștia sunt aplicabili pentru orice tip de utilizare a website-ului.

1.4. Prin accesarea website-ului nostru confirmați că acceptați acești termeni și condiții de utilizare și că sunteți de acord cu respectarea acestora.

1.5. Prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal Decathlon România, Politica de confidențialitate Decathlon România, Politica privind modulele cookie www.decathlon.ro, precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile, vă rugăm să nu utilizați acest Website.

1.6. Decathlon România își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Documentul, fără o notificare prealabilă. Decathlon România îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli şi restricţii în ceea ce priveşte conţinutul Website-ului, în orice moment, fără o notificare prealabilă. Decathlon România îşi rezervă dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, în orice moment, fără o notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați paginile relevante pentru a lua cunoștință de orice modificări aduse termenilor și condițiilor de utilizare, întrucât respectivele modificări vi se vor aplica de la actualizarea prezenților termeni și condiții.

1.7. Dacă aveți orice întrebări cu privire la Document va rugăm să ne contactați prin modalitățile menţionate mai sus.

2. DEFINIȚII

Documentul se va aplica tuturor și oricăror interacțiuni cu Website-ul. În Document, termenii de mai jos vor avea următoarea semnificație:

Utilizator - orice persoană fizică sau juridică care accesează, în orice mod, Website-ul;

Locație - loc care îndeplinește criteriile Decathlon România și unde se pot desfășura Sporturi;

Sporturi - activități sportive care pot fi desfășurate în mod organizat la una sau mai multe din Locații;

Secţiune - o secţiune de pe Website;

Conținut are următoarea definiție:

 • toate informațiile de pe Website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • conținutul oricărui e-mail trimis Utilizatorilor și/sau Cumpărătorilor de către Decathlon România prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informație comunicată prin orice mijloc de către Decathlon România Utilizatorului și/sau Cumpărătorului, conform datelor de contact, specificate sau nu de către acesta;
 • informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de Decathlon România într-o anumită perioadă;
 • informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de catre un terț cu care Decathlon România are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
 • date referitoare la Decathlon România, sau alte date privilegiate ale acesteia.

Campanie - acțiunea de a expune în scop comercial, exclusiv în mod electronic și doar prin intermediul Website-ului un număr finit de produse având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Decathlon România.

Card de fidelitate Decathon - Cardul de fidelitate Decathlon dă dreptul clienților să acumuleze puncte Decathlon în funcție de valoarea achizițiilor pe care le fac în magazinele Decathlon. Punctele Decathlon se transformă în vouchere Decathlon pe baza cărora se pot face achiziții din magazinele Decathlon. De asemenea, Cardul de Fidelitate Decathlon asigură garanția produselor dvs., în conformitate cu Certificatul de garanție Decathlon. Mai mult, Cardul de Fidelitate Decathlon reține toate achizițiile efectuate de dvs. în magazinele Decathlon.

Specificaţii - toate specificațiile și/sau descrierile Produselor și/sau Serviciilor așa cum sunt precizate pe Website.

3. MODIFICĂRI ALE WEBSITE-ULUI ȘI ALE APLICAȚIEI

3.1. Ne rezervăm posibilitatea de a actualiza website-ul și aplicația în orice moment și de a schimba conținutul acestora. Cu toate acestea, vă rugăm să țineți cont de faptul că website-ul sau aplicația noastra pot fi neactualizate la momentul vizualizării acestora și nu avem nicio obligație de a-l actualiza în timp real.

3.2. Nu garantăm că website-ul sau aplicația nu au nicio eroare și nici că nu vor exista erori sau omisiuni în conținutul lor.

4. ACCESAREA WEBSITE-ULUI

4.1. Website-ul poate fi accesat în mod gratuit.

4.2. Nu garantăm faptul că website-ul și conținutul său vor fi accesibile în permanență, fără întreruperi. Putem suspenda, retrage, înceta sau modifica website-ul în totalitate sau în parte fără a va aviza în prealabil în acest sens. Nu vom răspunde în situația în care website-ul nu poate fi accesat, indiferent de motivul imposibilității de accesare și indiferent de durata acestei imposibilități.

4.3. Dumneavoastră  sunteți  responsabil  pentru  a  realiza  toate  acțiunile  necesare  din punctul dumneavoastră de vedere pentru a accesa website-ul.

4.4. Sunteți de asemenea responsabil de a vă asigura că toate persoanele care accesează website-ul  prin  conexiunea  dumneavoastră  de  internet  cunosc  și implementează acești termeni și condiții de utilizare și orice alte condiții aplicabile.

5. ADĂUGAREA LOCAȚIILOR

5.1. Locații menționate pe Website sunt adăugate de către Decathlon România.

5.2. Utilizatorii pot propune locații în secțiunea dedicată de pe Website doar de pe teritoriul României. Utilizatorii trebuie să furnizeze informații cât mai detaliate și veridice cu privire la Locația pe care doresc să o adauge. Decathlon România va verifica Locația înainte de adăugarea acesteia pe Website. Decizia de a adăuga sau nu o Locație propusă de Utilizator aparține Decathlon România.

5.3. Decathlon România depune eforturi pentru păstrarea acurateții informațiile cu privire la Locații dar acestea nu sunt sub controlul Decathlon România astfel că este posibil să se modifice. Vă rugăm să verificați informațiile cu privire la Locații direct cu acestea înainte de a le vizita. Decathlon România nu își asumă acuratețea informațiilor cu privire la locații.

5.4 - Traseele duplicate sau parțial duplicate (care prezintă numeroase părți comune cu trasee deja existente ), vor fi respinse.

6. DISPONIBILITATE și REZERVARE LOCAȚII

6.1. Utilizatorul va contacta direct Locația pentru a afla disponibilitatea acesteia și pentru a efectua rezervări.

6.2. Orice reclamație a Utilizatorului în legătură cu onorarea rezervărilor de către Locație va fi adresată acesteia.

7. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

7.1. În conformitate cu Politica de confidențialitate, conținutul și materialele publicate pe Website, sunt integral în proprietatea exclusivă a Decathlon România. Folosirea, fără acordul expres al Decathlon România, a oricărui material publicat pe acest Website, se pedepsește conform legii. Denumirile Decathlon, Sport by Decathlon si reprezentările grafice corespunzătoare sunt mărci înregistrate ale Decathlon SE.

7.2. Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de către Decathlon România, includerea oricărui Conținut în afara Website-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al Decathlon România asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al Decathlon România.

7.3. Utilizatorii pot copia, transfera și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile prezentului Document.

7.4. Niciun Conținut transmis către Utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea Decathlon România și/sau al angajatului/prepusului Decathlon România care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care aceasta există, față de respectivul conținut.

7.5. Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.

7.6. Toate numele de companii, mărci înregistrate, mărci de servicii, denumiri comerciale, logo-uri și sigle sunt protejate de legea mărcilor înregistrate. Nimic din conținutul acestui website nu trebuie interpretat ca acordarea de licență sau drept de utilizare a oricărei mărci înregistrate prezentate pe acest site fără permisiunea scrisă din partea Decathlon România sau a părților terțe ce pot deține respectivele mărci.

8. LIMITAREA RĂSPUNDERII

8.1. Conținutul integral al website-ului este livrat pe baza “ca disponibil”, “așa cum este” fără nicio garanție de niciun fel fie expresă, fie implicită, inclusiv, dar nelimitându-se la, orice garanții de vandabilitate, asociere cu un scop particular, acuratețe și non-încălcare.  Decathlon România nu garantează acuratețea, gradul de completitudine, actualitatea sau certitudinea niciunui conținut pus la dispoziție prin intermediul website-ului nostru. Utilizatorii sunt responsabili de verificarea oricărei informații înainte de a se baza pe  aceasta.  Utilizarea website-ului și a conținutului disponibil pe website se fac pe răspunderea unică a Utilizatorului.

8.2. De asemenea, nu vom răspunde pentru niciun prejudiciu creat din cauza unui virus, atac de tip denial-of-servies sau distributed denial-of-services, precum nici din cauza unui alt tip de material tehnologic ce ar infecta calculatorul dumneavoastră, sistemul dumneavoastră IT, datele dumneavoastră ca urmare a utilizării website-ului sau a altor website-uri către care există link-uri în website-ul nostru.

8.3. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru conținutul website-urilor ce au link-uri către website-ul nostru. Astfel de link-uri nu trebuie interpretate ca o garanție din partea noastră  cu privire la respectivele website-uri.  Nu vom răspunde pentru niciun prejudiciu rezultând din utilizarea respectivelor website-uri.

9. VIRUȘI

9.1. Nu garantăm ca website-ul va fi securizat sau fără niciun virus. Sunteți responsabil pentru configurarea sistemului dumneavoastră IT, pentru programele de calculator și platforma necesară pentru accesul website-ului și pentru folosirea propriului software anti-virus.

9.2. Nu trebuie să utilizați în mod defectuos website-ul, introducând viruși, troiani, worms, bombe logistice sau alte materiale ce pot crea probleme tehnologice. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la website-ul, la server-ul pe care website-ul este găzduit sau pe orice alt server, calculator sau baza de date conectat la  website-ul nostru.  Nu trebuie să atacați prin atacuri de tip denial-of-services sau distributed denial-of-services. Prin încălcarea acestei dispoziții, ați comite o infracțiune conform legii române. Vom raporta orice astfel de încălcare către autoritățile de investigare competente și vom coopera cu autorități prin furnizarea identității dumneavoastră către acestea. În cazul unei astfel de încălcări, dreptul dumneavoastră de a utiliza acest website încetează imediat.

10. LINK-URI CĂTRE WEBSITE

10.1. Puteți trimite la pagina principală a website-ului printr-un link, atât timp cât faceți acest lucru într-un mod echitabil, care nu aduce atingere reputației noastre și care nu profită de reputația noastră în scopuri personale.

0.2. Nu trebuie să creați un link în așa fel încât să sugerați în vreun fel orice formă de asociere, aprobare sau sprijin din partea noastră atunci când nu există o astfel de situație.

10.3. Nu trebuie să stabiliți un link către website-ul nostru în cadrul unui website ce nu vă aparține.

10.4. Website-ul nu poate fi copiat sub forma de frame pe niciun website. De asemenea, nu se poate crea un link către altă pagină din website-ul în afară de pagina principală.

10.5. Ne rezervăm dreptul de a retrage dreptul la creare link către website-ul nostru fără notificare prealabilă.

10.6. Dacă doriți să utilizați conținut din website-ul nostru în afară de situațiile de mai sus, vă rugăm să ne contactați prin una din modalitățile menționate mai sus.

11. LINK-URI CĂTRE TERȚE PERSOANE ȘI RESURSELE DIN WEBSITE

Orice link-uri către alte website-uri sau alte resurse furnizate de terțe persoane, sunt furnizate doar pentru informarea dumneavoastră. Nu avem niciun control asupra conținutului acelor website-uri sau resurselor respectivelor website-uri.

12. FORȚA MAJORĂ

12.1. Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră sau de caz fortuit. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevăzut și nici împiedicat de cel care ar fi fost chemat să răspundă dacă evenimentul nu s-ar fi produs.

2.2. Dacă în termen de 45 (patruzeci) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept executării obligațiilor, fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

13. LEGEA APLICABILĂ

13.1. Utilizarea Website-ului este guvernată de legislaţia română.

13.2. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu folosirea Website-ului va fi supus instanţelor competente din România.

Versiune valabilă la 09.07.2020